iOS app til undervisningbrug

SkiLessons4U tilbyder en lang række korte fokuserede undervisningsvideoer til brug til skiløb. I samarbejde med skiinstruktørerne fra SkiLessons4U har vi udviklet en række mobil applikationer til iPhone, iPad og iPod Touch, som tillader at tage disse instruktionsvideoer med på skiferie uden at være afhængig af en internetforbindelse i udlandet.

Videoerne er fordelt på forskellige niveauer, lige fra den absolutte begynder på ski til den øvede der vil lære freestyle tricks, og appen er tilgængelig på både dansk og engelsk.
En gratis udgave præsenterer konceptet for potentielle interessede i form af nogle blandede videoer fra serie, for at give den mulige køber et indblik i hvad der kan forventes.

Dat1 har været en yderst professional samarbejdspartner, de har været meget hurtige og vi har følt os i sikre hænder hos Dat1. Dat1 har været gode til at bidrage med ideer til opbygning og design. Dat1 har faktisk ydet mere end vi forventede og der har igennem processen været en god og nem kommunikation. SkiLessons4U kan klart anbefale Dat1 som udviklere af IOS apps. SkiLessons4U.com

Find den i App Store

Du kan finde serien af apps på Apple App Store her:


Platform og teknologi

  • iOS
  • iPhone, iPad, iPod Touch
  • Apple App Store

Henvisninger
Hvad kan vi hjælpe dig med?

Hos DAT1 sætter vi dine behov i fokus for at finde frem til den bedst mulige løsning til netop dine udfordringer. Kontakt os for en uforpligtende drøftelse.DAT1 ApS
Filippavej 3
8382 Hinnerup